ами мій почав піднімати голову член. Білява головка задвигтіла, несучи мені ні з чим незрівняне задоволення. Коли Марина почала допомагати собі рукою, мій малюк вже був твердим, як дерев'янка. Відтягуючи, наскільки можна, оргазм, я протримався ще якийсь час. Але відчувши, як мою роздутий головку пестить ніжний язичок, виплеснув весь заряд в солодкий рот. Тепер мої яйця не були квадратними, і я став хоч трохи думати.
-Іди в ванну, подкрась губки. Я - в кімнаті, і горю бажанням оцінити твоє нове білизна ... Ну, і просто горю бажанням ...
Коли Марина увійшла, я завмер на дивані. Струнка, красива, як богиня, дівчина була і одягнена подстать. Панчохи, обтягуючі довгі ноги, розтягнутий пружними грудьми топік, і подоба стегнах пов'язки, ледве закриває лобок, все це було з найтоншого, повністю прозорого, капрону. І туфельки на височенному каблуці.
Я з майже забобонним жахом спостерігала, як його член знову починає вставати.
-Повернись.
Я повернулася, відчувши на своїй практично неприкритою попці гарячий погляд.
-Розстав ноги і трохи Нагній.
Я виконала і це розпорядження, виставляючи напоказ свою позбавлену рослинності дірочку, вже зрадницьки пульсуючу в очікуванні його члена.
-Тепер Попести себе.
Мої пальчики розправили набряклі губки і, крім моєї волі, почали смикати горбок клітора, іноді проникаючи в піхву. Я не змогла стримати зойку, представивши, як він спостерігає за безсоромно мастурбує на його очах жінкою.
Через якийсь час я почула, як рипнув диван. Мої сідниці були безжально стиснуті сильними руками, а в мої вологі губки ткнулася щось тверде і гаряче. Зловивши його член рукою, я направила його у своє піхву. І мене почали трахкати. До першого оргазму я ще зберігала якусь подобу гідності, якщо це взагалі можливо в такій ситуації, потім же я перетворилася просто на хтивих сучку, яка втратила голову від чоловічого члена.
Я почала кінчати, коли Алекс намацав крізь тонкий капрон мої соски і, стиснувши їх нещадними пальцями, заходився направляти мене на свій член. І все злилося в хтиво чаді.
Я, кричачи від роздирали мене похоті, насаджувати на член все глибше і глибше.
Мене підхоплюють під коліна сильні руки, і я буквально опиняюся сидить на члені.
Я, кинута грудьми на диван, все також оброблюваності ззаду.
Я розкладена на дивані з широко розведеними ногами, а він вводить у мене свій поршень.
Я пестила його груди і плечі пальчиками ніг і починаю кінчати знову.
Спираючись на лікоть, я лягаю на бік і високо задирають ногу. Алекс має мене і в цій позі.
Я не протестую, коли він починає вводити свій член мені в попку, а тільки хриплю від болю і насолоди. І не дивлячись на цю біль, звивалися на члені і знову кінчаю.
І знову кінчаю, коли у мене в попці вибухає оргазмом член.
Після душу лежу, як велено, біля ніг Алекса, з нетерпінням чекаючи, коли він знову буде готовий.
А потім трахкати з ним знову, беру в рот, сама підставляю попку і ввожу в неї член ...
Повернувшись на дивані обличчям до стіни і підтягнувши до підборіддя коліна, я думаю. Невже те істота, яка тільки що всіма способами догоджали Алекса, - це я? Невже жінка тільки що верещала, звивається на члені Алекса - це я? Ні, це не я. Ця Марина померла б від ганьби, якщо б витворила хоч десяту частину того, що влаштувала тут ця пожадливі повія.
Я відчула чутливий шлепок по сідницях, почула вкрадливий голос Алекса, зарившегося особою в моє волосся і відчула, як у мене входить твердий, немов сталь, член:
-Ти чудова. Знаєш, я тут подумав, не зіграти нам весілля? Тільки цур, під білою сукнею в тебе не повинно бути трусиків. Моєму маляті напевно знадобитися прикластися до твоєї киска ...
Якась частина мого розуму, ще Василя міркувати, підказала мені: ти будеш такий, як зараз, ще не раз ...