я з друзями гуляла на вулиці, Пеле гітара і пиво лилося рікою, мені зовсім не хотілося додому: на вулиці прохолодно але терпіти можна, а вдома нудьга і нічого нового, а адже мені тільки 15!
я вирішила зайти до одного хлопця в гості, благо він жив в 500 метрах від того місця де ми гуляли.
Зі мною пішов ще один хлопець, він був старший за мене на 12 років, майже вдвічі!
по дорозі ми розмовляли, і він сказав:
-Я тебе сьогодні згвалтують ...
це було сказано так спокійно і стаки впевненістю що я вся потекла, але швидко здавалося було не в моїх правилах.
-Тільки спробуй!
-А що мені пробувати, сама віддаси ...
його впевненість була непохитна і збудилася до такого ступеня що була готова прямо тут і зараз!
Та ось ми дійшли до потрібного нам будинку і подзвонили в домофон. Двері швидко відкрилася і ми піднялися нагору.
У квартирі дивилися якийсь бредовый бойовик і я сіла на вільну ліжко разом з тим чоловіком якого шалено хотіла.
Він розстебнув штани і запропонував мені доторкнутися до нього набряклий член. Я грайливо водила по ньому пальчиком і посміхалася того що він повністю у моїй владі ... Потім він попросив узяти його в рот, я відмовилася і він схопивши мене за волосся сильно потягнув вниз. Кричати я не зважилася тому мені було дуже соромно, тим більше що мені це сподобалося!
нас не було видно, іем більше, що всі вже спали ...
Він поклав мене на спину і увійшов, я не встигла ні про що подумати, крім того що нарешті то він мене трахкає!
він швидко кінчив в мене і відправив у ванну, заснула я на його плечі а вранці він уже пішов додому ...
потім ми з ним монго зустрічалися, але про це я розповім іншим разом ...
голі пісі дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-02 00:36:23
Страница: 1