лаяти в черговий раз, тому що за спиною її про неї тільки й робили третіруемие їй інші студенти, що гидоти про неї говорили, що вона взагалі блядь, і коли б не було кримінального кодексу, я б її вбив.
Ця блядіна сама всіх без винятку і неодноразово обіцяла вбити, поки я їй не скзал, що це 207 стаття і якщо вона ще раз виебнется таким чином, то проведе найближчі п'ять років на нарах, там, де небо в клечточку. Тоді ця стерво притихли, але тихіше від цього не стало. За нею все одно все страшно доглядають з огидним догідництво, в усьому цієї бляді потурають. Тому-то я звідти і звалив, там твориться зло. Я не можу тусити там, де правда зневажається ногами, де совість замінена дамським догідництво. Ну, хлопець той, ну, малолетка він, ну, вихований в цьому блядстве, що нібито мужик це придаток до баби, що совкові підораси придумали, щоб споїти наш народ остаточно, ну, а інші дівки-то навіщо? Причому, вони її ненавидять, за спиною лайно цебрами виливають, а в рило вони їй тільки втішні слова говорять.
Ну, та розгадка може бути ось яка. Вона нерідко говорить сама про себе в чоловічому роді, причому не тільки ті слова, жіночі варіанти яких викинуті так званим "літературною" мовою, які є просте збіднення російської мови, він нічим не кращий матюків, але навіть і дієслова минулого часу типу "я зробив ". І її вірна рабиня Каліночка теж її завжди називає "друг". Можливо, ми маємо справу з особливо успішним трансвеститом, який прочуяв що бабам більше дають, не просто переодягнувся в бабу, а спокійно і бесстеснітельно видає себе за бабу там, де це не прийнято, щоб мужики видавали себе за баб, в Російській Православній Церкві. А з якою злістю в голосі він говорив "Ми не жінки!" про себе. Ха-ха-ха! Блядь, жіноча стать буває і чоловічий. Дівочого статі, ебать, не буває, не відомий він ні науці, ні релігії. Дівчина - це різновид жінки, уебкі, поїздці собачий, дівчина і жінка - не два різних істоти. Тим більше, що нині дівчатами спокійно називають повій і навіть старих блядей, які вже вийшли на пенсію, яких не просто відтрахають, а взагалі незрозуміло, як вони живі після того, що з ними зробили. Будьте ви прокляті, не жінки! Горіть ви синім пламянем, служительки сатани. Ви зруйнували свою цноту, здійснивши перелюб, і не з людиною, а з нечистим духом, порушивши і людське єство, і тепер ще намагається вибудувати з себе праведниці, диявольські бляді! Горіть синім полум'ям! Покрушаться ваші кістки, випадуть ваші зуби, оглохнути ваші вуха, бляді, кічу своїми якостями, особливо тими, яких у вас немає. Будьте ви прокляті. Мерзляк ненавидять гнесінцев, називають їх гнус, тому що ті краще грають, підстерігають їх поночам, віднімають струмент, скрипку б'ють об голову, а смичок засоивают у статеві органи. Навколишні провулки раздріают несамовиті крики, вибачте за тавтологію. Будь ти прокляте, мерзлякоское училище, нехай тебе закриють, а всіх твоїх студентів та викладачів, включаючи колишніх, повісять, розстріляють, вб'ють, розтерзають, ізнасалуют і поглумився над їх мертвими тілами! Будьте ви прокляті, всі, всі прокляті, на віки віків Амінь!
Основне почуття, керує цією блядю, було ненависть. Вона ненавиділа все, живе і неживе, що підкоряється їй і непокірне. Її ніхто не бив в дитинстві, балували, і ось що вийшло! Щось гірше, ніж сатана.
У неї було дві рабині, Карго і Каліночка, і один раб на прізвисько Ситий. А я голодував і тому не хотів бути рабом. Я з тих для кого "ми не раби, раби не ми" і "МИ ЗА МИР", "НАМ НЕ ПОТРІБНА ВІЙНА" не безглузді заклинання. Війна мені не потрібна, світ краще, рабом бути я зовсім не хочу, особливо рабом якийсь бляді, яка мене ненавидить незалежно від того, як я до неї буду ставитися.
Я пішов звідти, щоб більше не споглядати цієї сатанинської гидоти. Я пішов, щоб більше не чути стогонів насилуваних і переможного злісного шипіння насильниці.
Там одне смутьянство. Б-га ради, не віддавайте в ці дупла своїх дітей. Заклинаю вас, православні!