дей і тому подібні бажаючі і кусючі Стовпи, на зразок того, на який перетворилася дружина старого Лота, коли той дав драпу з знищуваного Содому.
Ну, а тепер перейдемо від занудно і безглуздої прелюдії до суті справи, про яку я хочу тут розповісти. Останнім навколоцерковні УЗ, де я мав нещастя вчитися, був Православний Гуманітарний Університет. Взагалі, кажуть, це дуже хороший Університет і його навіть Путін хвалив, обкурилася путюном. Ну так я при цьому не був присутній, і мені путінського путюна не давали, і взагалі я не курящий, та й пивцем зі мною ніхто не ділиться. Нічого не залишається, як .... Ну, та що я все про себе. Чи вам цікаво? Мені особисто більш цікаво поговорити про дівчат.
Дівчат у групі, де я навчався, було спочатку п'ять, потім їх кількість швидко скоротилося до трьох, одна не ужілась з преподкой по латині, її взагалі ніхто не любив, крім мене, хоча одна стерво потім говорила, що вона з нею нібито з дружила , але вона не правда сказала, тому що вона завжди брехав, для понту, щоб показати, що вона краще за інших, в цьому і була вся її липова "православних", в глибині душі, вона, у повному можливо, взагалі ні в що не вірила, ну, крім себе. Звали її Шайтанка, і за нею всі доглядали, тому що вона підсікли, що хворих на собі всі жалейют, і придумав собі таких страшенний хвороб, що якщо б у неї насправді хоч одна з них була, то вона б на тиждень здохла, а я з нею чотири роки тусіл, і жодного разу не бачив, що морда в ній була нездорового вигляду, рожевощока, лискуча, рум'яна, єхидно радісна або злісно радісна, гидка, але очевидно здорова морда молодий стерви. Але все їй заради лестощів не соромлячись говорили в рило очевидну брехню про те, що нібито вона виглядає дуже болісно, особливо в цьому намагалися дівчата, хоча хлопчина, відмінний від мене, він був там лише один, теж не відставав. Вона користувалася ним як іграшкою. Вставляла свої "музичні пальці" (вона була не першої молодості, років 25, що кинула роботу, як у неї був ще працездатний брат, та й від батька-кровососи, пограбували від народу чималі гроші теж дещо залишилося, і в інститут вона прийшла чисто заради диплома про вищу освіту, щоб пхати його в морду потім усім, хто стане на її шляху, нехай навіть випадково) йому, куди хотіла: то в спину, а то й нижче спини.
До речі, кримінальний кодекс їй був не почому. Спорідненість з перевертнями в погонах з прокуратури, як їй думав, дозволяло їй вважати себе вправі нехтувати "дитячими" статтями типу 207 або 213, а статті, пов'язані зі злочинами проти власності, вона вважала взагалі написаними тільки для мужиків, тому що вони всі зобов'язані бабам взагалі і особисто їй, про що вона постійно репетувала, навіть тоді, коли на заняття були одні дівчата, що траплялося нерідко, тому що "хворобливістю" в цій групі розважалися все. Хтось з учнів таких УЗ хвалився курінням гашишу, а потім тупі батьки пишуть, що віддають туди своїх дітей, щоб уберегти від наркоманії. А хто вам сказав, що в цих немає наркоманів? Хтось надмірно захоплювався востночнимі навчаннями. Тут, звичайно, немає сенсу говорити про їх несумісність з Православ'ям. Хоча, як і на сайтах Кураєва, можна поговорити, про те, що ж вони таке, карате - зокрема, мій приятель один, теж Ганес, але інший, говорив про свої заняття карате з нашої спільної подружкою парашу. Та каже: Знаєш, нас вчитель карате перший день змусив п'ятнадцять хвилин на кулаках стояти. А той, нічого не соромлячись відповів: Знаєш, а нас він взагалі на рак поставив, і п'ятнадцять хвилин в жопу трахкав.
Ну, знаєш, вона говорить, у дівчат і поаппетітнее місця є.
Я знаю ... опустив голову Ганес. Як багато тепер хлопців шкодують, що вони не народилися дівчатами. А щоб зробити операцію по зміні статі треба півтора року сидіти в друдоме, де лікар буде регулярно трахкати тебе в жопу, щоб переконатися в тому, що ти насправді хочеш стати дівчиною, а не прикидаєшся, що ти справжній трансексуал, а не просто Пидора , якому робити нічого.
До речі, Ганес тепер одружений. Він одружився на дівчині невіруючою з Душанбе, яку випадково зустрів на дискотеці. Відразу з дискотеки він відвів її до ЗАГСу, і там в туалеті її та відтрахають, тепер у них двоє дітей і вони, здається, вже чекають третього. Щаслива сім'я, нічого не скажеш!
До того, як одружитися, Ганес затверджувався в осном за рахунок того, що гвалтував слабоков, зануда. Одному ніс зламав, потім хвалився все життя, може, і зараз хвалиться. Потім мати його на нього довго орала, а він їй сказав: Хочеш, я дам тобі хуй посмоктати, щоб ти не розбудовувалася з-за того, що я твоєму Пидора ніс зламав.
А так як закричить, як закричить: А з якого це дива я повинна в тебе смоктати, виблядок проклятий?!
І дійсно, говорив потім Ганес, як представив, що ця стара жирна блядіна буде у мене хуй смоктати, мене трохи не вирвало. Знаєш, я скоріше сам у себе хуй відсмоктувачів, ніж у такий бляді.
А я не захотів за цією блядю доглядати і як почали її