підлогу. Потім перекотиполе раба на неї. Так, вирішив подбати небагато. Якщо йому будуть заважати коліна, то як він зможе мене успішно обсмоктати?
- Зараз у нас оральний секс. - Кажу я йому. - Не хвилюйся, на цей раз я роздягнися сам.
Я швиденько скинув одяг і присунув член йому до рота. Він його взяв. Рухатися то сам не може. На намагається - почав грати з моїм хуем мовою. Старається, дуже прагне ... Ну став біля мене потужно. Так встав, що хоч дрова колі. Я взяв його за вуха і просто натягнув на свій хуй. Цей сригнуть хотів ... Давиться. Але нічого - у мене все давляться! Через мить я почав його ебать. Просто як ебут повій. Правда повій ебут в пізді, а я цього в рот. Ось як воно було: мої яйця б'ють його по губах, мій живіт заважає йому дихати.
У нього сльози з очей. Думаю - може чола вже не по приколу. Акуратненько ногою помацав у нього промежину. Член у нього стояв. Ну я й заспокоївся - отримуємо значить моя соску задоволення. Загалом, кінчаю я досить швидко йому в рот. Сунув я йому пальтсі дуже глибоко і злив. Стою значить кінчаю, а цей давиться але ковтає. Весь в слині, соплях, сльозах і тепер в моєму спермі. Як тільки насіння скінчив литися йому в глотку я дістав член, потер їм по його обличчю.
Дуже мені подобається хороший мінет. Гостре відчуття задоволення, сильний оргазм і багато-багато сперми. Але і сил забирає масу так кінчати.
Вирішив я перепочити. Раба повалив на бік, щоб не затек, а сам сів на диван. Одягатися звичайно ж не став. Оговтався й питаю:
- Скільки у нас часу тобто до того як твоя дружина додому повернеться?
- Близько години, - відповів він. А потім додав - Господар, дозвольте попросити Вас сісти так щоб я міг дотягнутися ротом до Вашого члена. Поки Ви відпочиваєте, я можу Вас попестити.
Хороший раб. Я вирішив навіть за ним трохи позалицятися - сходив у ванну, взяв рушник і витер його мокре обличчя. Потім перевернув його на спину, знову підсунув йому подушку і ... сіл йому на обличчя. Не, залишив йому звичайно ж можливість дихати і не задавив до смерті, але він безперечно
відчув мій вагу у себе на обличчі і анус у своїх губ. Треба сказати, що думав він зовсім не довго перед тим як почав працювати мовою у мене в жопі. Хвилин 5 Я так натішиться. У мене знову підвівся від таких переживань.
Значить сліз я з нього і взяв у руки ножиці. Він дивиться на мене здивовано. А я беру і повільно повільно ріжу труси, що були на ньому вдягнені. Ну а що - буду я ще берегти білизна всяких там сосок. Коротше розрізав його труси і взяв їх у руки. Думаю - чого далі з ними зробити. А тут мені в голову думка прийшла - зроблю я з них кляп. Зробив. Зім'яв різані труси, засунув йому в рот і примотано міцно до голови залишками харчової плівки. Так, саме тієї самої плівки, якій трохи раніше його зв'язав.
Лежить. Зв'язаний. З кляпом. Очі знову перелякані. Боїться напевно. Правильно робить. Я сходив на кухню за сірниками, взяв у коридорі свою свічку. Звичайна свічка - господарська. Запалив. Підніс ближче до його жопи. Типу розглядаю його господарство. Підніс ще ближче - думаю йому стало вже гаряче. Швидко провів полум'ям по яйцях. Дуже швидко, але кінчики волосся встигли трохи запалили. Завоняло смаленим і він почав вириватися, сіпатися і мукати. Але що було дивно - член у нього стояв аж пальтсі було видно. Маленький такий залупатий член. Прикольно. Підтягли я його ближче до вікна, розгорнув так, щоб світла було більше.
Поки возилися воску в свічці наплавити багато. Коротше беру я свічку і з висоти капають йому на пузо. Знову стогне. Опеньків смикається. Зрозумів куди все йде.
Далі облив воском всі навколо члена, щоб його тіло звикли. Хотілося ж не скалічити сучку, а просто поглумитися. Потім я підняв свічку вище, щоб краплі довше летіли і більше остигає. Потім почав я капати йому на член і яйця розплавленим воском. Залив всього господарство повністю. Правда швидко мені недоїли це дійство.
Задув я свічку, стягнув зі свого раба кляп. Лежить. Пихтії. Віддихатися не може від пережитих вражень. А я тим часом акуратно сковирнул віск з його мудей. Вийшло зняти його цілим шматком. Зняв і поставив йому перед носом зліпок його хуя.
- Дружині подаруєш, - кажу я йому.
- Ой. - Більше сказати він нічого не зміг.
Тут мені наїхало поебаться. Адже поки я з ним возився мій член стояв і чекав своєї черги. Розгорнув я його на рак. Варто сумирно. Знову почав тремтіти. Кажу йому:
- Ну що, не передумав стати сукою здорового мужика?
- Ні, хазяїн. Ебі.
Ну я й почав. Ні, спочатку наслюнявіл йому анус, надів гондон і почав вже потім смажити. Ебаться я вмію з розстановкою. Спочатку потихеньку, граючи з партнером, потім з оттягом і глибоко, щоб отримати максимальне задоволення, а вже потім сильно і часто, щоб кінчати. Хвилин 15 дер його по всякому. Під кінець я розгойдали так, що мої яйця аж до його мудей діставали. Скінчив. Поспішаючи дістав свій член, а в жопу йому засунув залишок свічки. А потім не полінувався і ще кінчик свічки запалив. Встаю, повертаюся, а на дверях дівка ка