пальцем вгору. А ти на нього сядеш. Відразу, різко і без змащення. Якщо ти не збрехав що анала в твоєму житті не було, то тобі буде боляче.
Сказав я це, а сам сиджу і задовольняюся враженням, яке справив на молодого по суті неляканих хлопця. Але цей перець підвівся, стягнув джинси з трусами і завис над кріслом - палець типу чекає. Ну я й поклав руку з піднятим пальцем на його сидіння. Мені ж не шкода. Сос потихеньку опустив попу, засовався промежину шукаючи анусом палець і сіл. Бачили б ви його очі. Вони були квадратні. Просто квадратні такі чоловічі очі. Він безумовно намагався сісти швидше. Через пару секунд це диво село на палю мого великого пальця. Зауважте - зовсім без мастила і ласк.
Жерсть. Не, дружину то я в зад маю через день і теж без мастила - їй це подобається. Але до того як прісунуть я хвилин 5-10 пестячи їй анус, посую пальчики ласкаво, поліжу ну і т.д. А він забрав і стрибнув. Спробуй сам собі палець великий піхнуть з розльоту - гарантовано обалдеешь від повноти відчуттів.
Коротше знову сидимо, мовчимо. Поворушив я пальцем. Точно ... палець в жопе. Ржач. Ну і заіржав. Цей мовчить - вживається в роль слухняною соски. Думаю треба йому в рот прісунуть - щоб не забув старого. Але від нових вражень у мене природно вся ерекція пропала. Більше того, скажу чесно - член так стиснувся, що зовні залишилося 3-4 см. Як у маленького хлопчика. Для мого організму це цілком нормально. Цікаво буває типу приходиш перший раз до кого нитку, він або вона стає на коліна, спускає з мене штанці, а там маленька фітюлька на яйцях. Але після того як цю фітюлька беруть в рот - він швидко розгортається в свої 17 см. І тоді вже фіг заковтнути цілком. Але я щось забув.
- Сос, злазь з пальця і візьми в рот. - Кажу я йому.
Він почав потихеньку вставати, а я візьми та й різко висмикни йому із дупи палець. Тому хто не пробував скажу - не намагайтеся за доброї волі ... це ще болючіше, ніж сідати ... Він скрикнув, але швидко нагнувся, тремтячими руками розстебнув мені ширінку. Я підвівся і дозволив йому приспустити мені штани. Загалом, взяв він в рот, точніше невміло засунув мій орган в рот і спробував його якось посмоктати. Але я вже був не в настрої.
- На сьогодні закінчуємо. - Кажу я йому. Одягни свого господаря.
Він слухняно натягнув на мене одяг, прибрав мій член в труси, застебнув мені ширінку і сів на своє крісло.
- Оближіть но мені палець. Погано мені тут з брудним ходити. - Наказав я йому і без зайвих слів засунув палець. Так, саме той палець, що тільки що дістав з його заду. Він облизав, обсмоктав. Потім я висадив його. Сказав йому, що якщо не передумав бути слухняною сукою - щоб шукав місце для зустрічі. Так як раба мати потрібно з комфортом, чи не так?
Чесно кажучи, я забив на нього вже через 5 хвилин після розставання. Але на наступні день у своїй поштовій скриньці я знайшов листа від нього. Із запрошенням зайти на чай. Виявилося, що він теж жив на сході Москви і мені цілком зручно було б до нього заїхати по дорозі додому з роботи.
А ось до візиту я підготувався як слід. Купив велику господарську свічку, гондонов пачку і рулон харчової плівки. Прийшов, подзвонив, він мені відкрив. Зустрічає у білих трусах. Все як я йому велів у листі. Провів мене на кухню, там чай з цукерками. Коротше щоб я звик трохи.
Я сиджу за столом, а він на колінах біля моїх ніг.
- Слиш, соска, - свиснув я йому. - Служи.
Собака у мене знаєте в дитинстві була. Вирішив я згадати як воно. Ну він розгадав мій намір, став у позу і навіть гавкнув. Ржач. Кинув я йому цукерочку. Кажу: Нука сука, покажу пальтсі. Показав. Типу стояв у нього член як кам'яний. Маленький такий камінь.
- Зачехляй, нефіг тут пальтсі виблискувати в присутності господаря. - Звелів я йому.
Закінчив я з чаєм і говорю. Слиш, Сос. Значить я надумав познущатися над тобою. Буде боляче і гидко. Буду ебать по всякому, може бути описаний ну і т.д. Ти згоден? Він лише мовчки кивнув головою.
- Ну бери ножиці і пішли зі мною. - Кажу я йому. Але відразу додав, щоб той зі страху не здурів: - не бійся, покаліченням я займатися не буду. Залишишся цілим, але зіпсовані злегка. Я знову пореготати.
Отже, ми в його кімнаті. Я звелів йому сісти на підлогу, піджати ноги і притулитися до стіни. Сидить. Дивиться трохи перелякано. У трусах сидить. А я дістав з пакета плівку харчову, що купив заздалегідь. Рулон 25 метрів. Показав йому упаковку а потім почав його замотується. Ноги, руки - все міцно зв'язав. Коротше сидить в позі ембріона і майже не може ворушитися. Ось тут він почав тремтіти. Як випливає тремтіти.
- Слиш, а в тебе горілка є? - Я вирішив поберегти ніжну психіку початківця раба і дати йому випити.
Він кивнув головою в напрямку шафи. Там я знайшов пляшку горілки, налив грам 150 і дав йому випити. Просто горілки без закуски. Цей випив. Ну а що йому залишалося - адже він пов'язаний, а стакан був грубо присунути до його губ.