Хочу ще розповісти одну історію про те, як іноді розважаюсь ... Відразу зауважу, що ця історія навряд чи припаде до смаку того, хто кривиться уявляючи собі перед носом член здорового волохатого мужика.
Отже, деякий час тому я дав в інтернеті оголошення, що навчаю робити мінет на власному тілі. Написав, що не особливо дивлюся на підлогу того, хто буде мені смоктати. Люблю мовляв тільки молодих худих і дзвінких.
Тепер коротко - хто це я. Я це здоровий тілом, волосатий, симпатичний, повненький але пружний дядько. Ніколи не приховував своєї комплекції. Та й як можна приховати 190 ріст і 110 кілограмів ваги? У молодості я займався важкою атлетикою і вона зробила мою фігуру. А ось член мені дістався, так би мовити, генетично. Опишу його ... знаю, знаю, Ви любите читати про чужі піськи. Отже, 17 см довжиною і більше 5см товщиною, головка товстенька і може повністю закриватися, коли він лежить і повністю оголятися, коли стоїть, прямий ... хороший такий член. Дуже любить, коли його беруть в рот, смокчуть, лижуть. Так само обожнює коли його засовують у горло. Любить ебаться. Яйця великі, люблять ласку і мова. Так, голю я яйця іноді. Щоб гладкими були. Якщо отлізать, отласкать, відсмоктати правильно - все це господарство видає велику кількість каламутній білястою рідини із смаком сексу, здорового мужика і насолоди. Якщо говорити про задоволення, то дуже я поважаю, коли мені вилизують промежину або засовують мова в попові. Є в цьому щось від лукавого.
Начебто пішло, але дуже рекомендую спробувати - попросити кого-небудь це здійснити. Приохотили мене до цього дружина, але виявилося, що дати вилизати зад або зробити мінет незнайомій людині це ще цікавіше! Ось яке у Вас відхилення? Не скажете? А я кажу прямо - мій бзік вчити робити мінет людей, які цього жодного разу не робили. Так як дівчатка вчаться цьому в дитячому саду, то залишаються хто? Правильно ... звичайні хлопці. Ті, хто носить цю фантазію в собі, живе з молодою дружиною і ростить маленьких дітей. До речі, на мою скромну досвіду звичайно в них хлопчики.
Отже, пише мені чол. Типу мовляв хочу спробувати бути слухняним. Такого в моєму житті ще не було, тому я вирішив уточнити.
- Чого хочеш те, мила людина, поясни?
- Хочу, говорить, бути тобі рабом сексуальним. Готовий робити все що скажеш, мучитися, смоктати там і т.п. А ти тут пишеш, що даєш смоктати. От і пишу.
Не, цього я ще не пробував, але приблизно знав як відірватися, знущаючись над тим хто отримує від цього задоволення. Та й фантазія у мене відмінна. Ну я вирішив фотку попросити. Прислав - все як я люблю: невисокий, неволосатий, середньої комплекції. Особа здорової людини, татушок як у зеків немає. Звичайний середньостатистичний хлопець. Я то сам в Москві живу. Так от, таких у метро - мільйони. Зазвичай правда я на них не дивлюся, але безумовно знаю, що вони є.
- Розкажи мені про своє статеве життя, - кажу я йому. Чесно кажучи, я завжди вимагаю правди. Адже в наш час можна зачепити якусь болячку так само легко як схопити нежить або грип. А до чого мені зайві проблеми. Я ж одружений ... Виявилося що і він одружений. Що вона єдина його сексуальна партнерка. А от члени він уявляє перед своїм носом мало не з отроцтва. Пише:
- Підглядав я в дитинстві за батьками. Вони практикували зв'язування, прочуханку, грубий секс. У мого батька була великою матнею, якої він уміло управлявся над зв'язаною матір'ю. Мав її кожен день в усі діри, шмагав. А я за цим підглядав і дрочил. У мене член 10 см і дуже тонкий. Мені подобалося підтискати його між ніг і представляти себе дівчинкою, над якою знущається здоровий мужик. -Ось що він мені писав. Ну як було після цього встояти. Та й крім того, обожнюю чіпати маленькі члени. Є щось у них магнетичне. Пам'ятається був у мене знайомий хлопчик, до якого я заходив на мінет з піськи 11 см. Цікаво було ... зараз дуже шкодую що його не відтрахають. Так що я вирішив зустрітися з цим перцем.
Пишу я йому: - Бачу я, що хочеш ти бути маленькою сучкою. Чтож, давай спробуємо. Мої умови такі - я буду робити з тобою все що хочу, а ти будеш робити, що вимагаю я.
- Так, мій хазяїн, - приходить відповідь.
Під, думаю я ... справи. я став господарем. Без п'яти хвилин рабовласником. Смішно.
- Буду звати тебе Сосом - продовжую гру я. - Скорочено від соски.
Про всяк випадок я його вирішив попередити, що буде трохи важкувато. Пишу:
- Сос, зустрінемося на наступному тижні ввечері, а це означає, що межа твоїх фантазій або член мій буде немитими. Де ж я тобі знайду душ після роботи.
Отже, домовилися зустрітися у мене в машині. Типу не відразу ж його користовувати як раба - потрібно і просто подивитися на це диво. Прийшов. Сил. Тремтить. Ржач. І я мовчу. Прямо комедія поглядів. Але він свій погляд опустив у підлогу. Сидить. Покірний типу. А я вирішив одразу почати.
- Перевіряємо силу твого бажання - кажу я йому. - Я зараз на твоє сидіння