ву плату і наказувати вам робити будь-які речі. Вам заборонено залишати цю кімнату. Це ваша спальня, вулиця, кухня та туалет.

Він знову вийшов в іншу кімнату і через кілька секунд на камерах загорілися зление лампочки.
- Ну ось і все, ми в прямому ефірі. - Засміявся він - Тепер приводимо вас в порядок і на водні процедури. Він дав нам бритву, крем і кухлик з водою. - За 2 години на вас обох не повинно бути ні волосинки нижче шиї. Кожна хвилина запізнення - штраф.
Після цих слів він пішов в іншу кімнату. Нам не можна було гаяти часу. Я запропонував поголити один одного щоб заощадити час. Женя сіла на диван і поклала руку за голову, щоб я поголив її пахви. Там і так не було волосся, але ми повинні були начисто виголити все. Женя поступово почала приходити в себе, це було видно по її обличчю. Я збрив кілька волосин на її сосках, світлу блядскую доріжку і взявся за лобок. Там було багато роботи.

Поставивши її на рак, я начисто виголив її попку і закінчив з ногами. Тепер була моя черга. Женя поголила мене повністю, і ми вклалися у відведений час. Почувши кроки в коридорі, ми кинулися на коліна і зустріли нашого Пана начисто виголена. Він оглянув нас і схвально кивнув.
- Ваш і мій туалет - це ви. Ви будете нічними горщиками. Всі свої випорожнення ви повинні з'їдати. - Я представив це і у мене закрутилася голова ... - Єдиний випадок користування нормальним туалетом - це клізма. Що ми зараз і зробимо.

Ми пішли у ванну і Пан зробив нам з Женею по 5 клізм, поки з нас не потекла чиста водичка. Причому після кожної клізми ми повинні були чекати по 10 хвилин з помпами в жопе. Періодично, я думав, що клізма починала виходити з рота. Після промивання ми повернулися в нашу кімнату.