Трахкав він мене в рот хвилин п'ять, потім витягнув свого звіра і звернувся до Жені, яка весь цей час дивилася, як я смокчу у Пана, з її очей текли сльози:
- Тепер подивимося на що ти здатна, лише повія. Смоктала коли-небудь?
- Так, схлипуючи пропищала вона, - у цей момент він розмахнувся і відважив їй гучну ляпас - Так, хто?
- Так, Пан, - вже набагато голосніше і впевненіше сказала вона. Мабуть удар по обличчю сильно подіяв на неї.
- Якщо ти, сука, що щось зробиш неправильно, я відріжу твої соски, клітор і хуй твого підарка, засуну все це тобі в пізді, зашию нитками і заллю суперклеєм, усекла?
Така альтернатива Женю моментально привела в себе і вона, киваючи головою сказала:
- Так, мій Пане, я зроблю все, що ви накажете, тільки будь-ласка не вбивайте нас.

Не встигнувши договорити останнє слово, пане різко, з силою і гучним звуком влетів в її рот так глибоко, що з жінчиних очей полетіли іскри. Він тримав у руці оберемок її волосся і кожного разу він вставляв член майже до кінця, його яєчка кожен раз билися об Женин підборіддя. Було видно, що їй не вистачає повітря, але я нічого не міг зробити. Я стояв на колінах з прикутими за спиною руками і дивився, як якийсь маніяк має мою майже дружину в рот. Мабуть, захотів різноманітності, він знову переключився на мене. І через хвилину я відчув, що він кінчає прямо мені в рот.

Я хотів виштовхнути його член з рота, але він тримав мене за потилицю і наказав проковтнути все, до останньої краплі. Мені нічого не залишалося робити. Я з'їв всю в'язку позбавлені смаку рідини, яку вона викинула в мій рот. Я облизав головку його члена і Пан схвально поплескав мене по голові. У той момент я думав, що чим більше ми йому догодити, тим раніше він нас відпустить, тому я вирішив всіляко йому підігравати. Моє життя і життя Жені хвилювали мене набагато більше, ніж репутація. Він одягнув штани і почав обшукувати мої кишені. З моїх джинсів він дістав пакетик з білим порошком, несхвально похитав головою і точно такий же пакетик дістав з джинсів Жені:
- Так-так .. Подивимося ... Героїн?! Та ви ж наркодилери! - Він дістав червоні скориночки і розгорнув їх перед моїм обличчям.

Це було посвідчення співробітника відділу по боротьбі з наркотиками. У цей момент я зрозумів, що ми тут залишимося на довго. Природно він сам підклав пакунки до нас, нічого серйознішого марихуани я не пробував, а Женя зрідка пила слабоалкогольні напої. Він відкинув пакети в бік і сказав:
- Ну що, тепер ви в мене затримаєтеся надовго, щури. Сподіваюся нікому не треба пояснювати який термін світить за таку вагу??! Зараз я звільню вас руками, але якщо раптом хто надумає то пустувати, я виконаю всі дані раніше обіцянки. Він дістав ключ і растегнул наручники. Ми оптерлі затерплі руки і продовжували стояти на колінах.
- Роздягтися до нижньої білизни.

Ми встали і в поспіху почали знімати з себе одяг. Я залишився в обтягуючих трусах з сердечками, подарованими Женею на свято рівно рік тому. Женя стояла в чорному мереживній бюстгалтер і чорних стрінгах.
- Отже, треба провести медогляд, - Він сів на стілець і покликав Женю. Став тихо м'яти її груди, повернув, обмацав її попку, растегнул ліфчик і знову поставив обличчям перед собою. Потім повільно зняв труси. Жінчин лобок був покритий волоссям, мене це завжди збуджувало, і вона, знаючи це, рідко голили волосся в інтимних місцях. Так її лобок, піхву і попа були повністю покриті волоссям.
- Ебанний в рот, це що за зарості? Тобі самій не соромно?
Він повернув її спиною до себе і наказав нагнутися. Потім встромив пальця в її лоно, потім два і три.
- У жопу тебе ебалі?
- Ні, Пан.
- Так-так ... - Йому довелося докласти силу, щоб застромити середній палець в анус її. Я намагався зайнятися з нею анальним сексом, але вона завжди казала мені, що ще не готова до цього. Вона кректала, але не сміла поворухнутися і покірно приймала все, що з нею робить Пан. Він відсунув її і залишив в цій же позі, Женин попка стирчала вгору. Він покликав мене, зняв мої труси і різко смикнув мене за яєчка. Було дуже боляче і як я не намагався, у мене вирвався крик з рота. Пан смачно плюнув мені в обличчя за це, потім наказав відкрити рот і плюнув в рот. Потім він почав дрочити мій член, поступово член піднявся. Пан оглянув його, ще раз смикнув мене за яєчка і загнув раком так само, як Женю.
- У жопу давав?
- Ні, Пан.
- Гаразд, переходимо до водних процедур. - З цими словами він дістав два анальних помпи по 10 см, змастив з мастилом і вставив їх в жопу мені і Жені. Ми знову опинилися на колінах, але вже голі і з затичками в дупі. Пан пішов в іншу кімнату і повернувся через кілька хвилин в обтягуючих штанах з латексу і в такій же масці, що закриває
його очі:
- Ця кімната обладнана трьома камерами, які транслюватимуть все, що відбувається тут 24 години на добу в інтернеті. За 2000 євро на місяць будь-який бажаючий зможе купити доступ і спостерігати за вами, а за додаткову