У місті Москві не так уже й мало православних навколоцерковних навчальних закладів: дошкільних, середніх, вищих та вишайшіх. У трьох із них навчався і я. Тепер поговоримо про третій, хоча дещо я, бути може, згадаю і з історії перших двох, але так типу, в сварку, не переебиваясь з нахрапом з однієї теми на іншу. Будьте покірні вислухати це, не вважайте за блюзнірство, всі видаю як є.
Блуд буває фізичний, і духовний. Картин безпосереднього фізичного розпусти я не спостерігав. Хоча, дівчинки, основний контенгент цих УЗ, хоча ригористичними домостроевское вчення по ідеї взагалі виключає жінок з освітнього процесу, проте в цих УЗ навіть викладання богословських і пастроскіх дисциплін нерідко ввіряє в руки жінок. Плювати вони хотіли на заборони Писань і старовинних Переказів, у них тепер своє власне переказами, на старому церковному мовою іменоване бабським байками. Ну, та розповідь не про те, розповідь про секс. Ще в першому УЗ з цих де я вчився, Православному Ліцеї Духовної Культури, дівчинки постійно групами закривалися в тулете, нібито щоб переодягнути спідниці, які там були типу форменим одягом, в штани. Я відразу зрозумів, що вони там не тільки за цим замкнулися. І коли сказав одній з цих дівчат, найстаршій, 11классніце Ірині, на прізвисько Балет, що я бачив, що ви там підлизується. Вона тільки сказала: "Не добре, підглядати, хлопчина!" Коли по весні нас, як представників молодшого класу, заставялі прибирати території, я нерідко знаходив на подвір'ї використані гондона для чоловічого члена, так що там були не тільки лесбі, але й дещо серйозніше.
Одна моя однокурсниця, назвемо її Карго, розповідала, як вона гупала на випускному на брудершафт з директором цього класного ліцею. Ну, хтось, може, і просто на брудершафт бухає, а хтось і дечим серйозніше зайнятий.
До речі, улюблене прісловье у тамощней завучіхі Армагедоновни було "Жертвуйте, траляля, жертвуйте!"
Втім, там було чимало благочестивих людей. Зокрема, вже згаданий директор, на прізвисько Ай. Це вам не розпусний рабин Адольф Шайевіч, це справжнє світило благочестя районного масштабу. Хто винен, що перевчити дівки вдаряються в збочення. Жінкам взагалі неместо в освіті, ні в якості учениць, ні тим більше в якості педагогів. І це не суто моя особиста думка, цьому вчить життя. Жінка-викладач, це все одно, що чоловік-мати. Це не просто неприродно, це просто неможливо. Те, що зараз більшість педагогічного складу в російській, в тому числі і навколоцерковні освітній системі представлено жінками - це велика трагедія російського народу, одна з основних причин розкладання і самознищення росіян, як нації, повального пияцтва, небажання служити в армії та дезертирства. Схаменіться, росіяни, виженете помелом баб з освітньої системи! Це огидно, що вони до цих пір гвалтують наших дітей, ці не відбулися жінки, ці вавілноскіе повія.
Чому діти взагалі потрапляють в навколоцерковні УЗ? Я не кажу про церковні закладах, типу семінарій і духовних академій, колишніх і при радянському "розвалі", і при нинішньому "відродження", а саме про цих я гутарю, що як гриби вилізли з трупа, витягнуті з могили, утворюючи в ньому відчуття руху, що створюють враження, ніби він ожив. Церква не здолають пекельні ворота, але пекельні ворота можуть самі видавати себе за церкву. Відучившись в цих навколоцерковних УЗ, можу сказати - вони цвіль на цих витягнуті з радянських запасників пекельних вратах, які тепер поставлені до церкви і видаються за якісь інші, якщо не царські, то які-небудь бічні і боковатие.
У наступному УЗ, де я навчався, іменували себе пкг (скорочення, схоже на ще вживають тоді в московській мови ПТУ, згодом витіснене іноземним словечком Коледж) "Ясенів", хоча офіційна назва у нього було інше, дівчинки, які і там були не в меншості, частенько парочками відпрошувалися у кущі. Був там ще хлопчина один на прізвисько Мозир, який дрочил три рази на день, а ще там дещо то не стискуючи писав "YA MYDAK", а хтось і говорив, вже зовсім по русски "Я-то мудак, а Путін ось Пидора ".
"А чим відрізняється мудак від Пидора?" запитав один кучерявий розбійників, що видає себе за нічого не знає гетеросексуала, але зате дуже Прущ від жартів типо, прочитай адресу ebi@ebi.ee, особливо зі словом собака по середині.
"Мудак Пидора в жопу ебет," пояснив знає справу хлопчина Ганес, в содомський справах великий мастак.
Не дивно, що у хлопчиків і цих УЗ були в друзях тільки хлопчики, у дівчаток тільки дівчатка. Тільки-тільки перед випуском вони пішли на контакт один з одним, де-не-то навіть з нахрапом дружину прихопив, як раз, здається, той самий хлопець, що писав не соромлячись "YA MYDAK".
Останній дзвоник взагалі зробив диво. Всі дівчатка з блядей в одну мить перетворилися на Орлеанської діви, кошерних жон, майбутніх попа