За нами в ліфт зайшов чоловік років 40. Одягнений він був у стилі Американ бій, в темну толстовку і бейсболку. На шиї висіла золотий ланцюг завтовшки з мізинець дорослої людини. Я натиснув кнопку нашого поверху і ліфт став повзти вгору. Ми піднімалися до квартири, яку я знімав і я солодко згадував, як тільки що ми займалися сексом в машині з моєю дівчиною, з якою ми зустрічалися вже два роки і збиралися віднести заяву в загс. Її звали Женя.
Вона - моя ровесниця, двадцятирічна блондинка невисокого зросту з кучерявими волоссям, великими гарними очима, повними сексуальними губками, шикарним бюстом 3го розміру в той день в перший раз зробила мені міньет в подарунок до Дня Усіх Закоханих. Це був перший досвід орального сексу для нас обох, але, як мені здалося, їй він сподобався ні трохи не менше, ніж мені. Я стояв і, обійнявши Женю, ніжно погладжував джинсову тканину штанів на її пружною попці. Несподівано ліфт став на місці. Не надаючи цьому особливої уваги, я повторно натиснув потрібну кнопку, як раптом чоловік, що їхав з нами затиснув стоп. Моя рука потягнулася до клавіатури, але в цей момент я побачив стовбур пістолета, спрямований прямо на мене. Я вжахнувся і в моїй голові промайнула думка, що доведеться віддати грабіжнику всі наші гроші, а в мене з собою було близько п'яти тисяч рублів. Він наблизив пістолет до Жені і сказав, що якщо ми винесено хоч звук, він розмаже наші мізки з ліфта. Я хитнув головою, давши зрозуміти, що ми виконаємо всі його вимоги.
В очах Жені коїлося щось незрозуміле, вони застигли на одному місці, вона не відводила погляд від ттшніка в руках чоловіка, здавалося вона хотіла заплакати, але не виходило, вона була в шоці. Страх паралізував її дії. Ліфт знову рушив і ми зупинилися на останньому поверсі. Він кивнув пістолетом у бік виходу і наказав закласти руки за спину. На сходовому майданчику він поставив нас обличчям до стіни і відкрив вхідні двері в квартиру. Ми зайшли, він зачинив двері, замкнув її на кілька замків і став перед нами:
- На коліна, - і ми обидва синхронно, дуже повільно опустилися на коліна і стояли так поруч один з одним. Він дістав з полиці пару наручників з рожевим хутром із секс шопу і застебнув їх на наших зап'ястях.
Спробувавши яким-небудь чином стягнути їх з рук, я прийшов до висновку, що це неможливо. Руки були надійно сковані за спиною. Далі пішов монолог, який привів у жах мене, не кажучи про Жені:
- Починаючи з цієї хвилини, ви - мої раби, а я - ваш Пан. Ви будете робити абсолютно все, що я вам накажу. Будь-яке непослух карається строгим покаранням. Тепер ви обидва - мої речі, і я в праві розпоряджатися вами так, як мені буде завгодно. Ви не маєте ніяких прав, ви тепер ніхто. Закінчивши фразу, він стиснув груди Жені, так що вона заверещала. Я не стерпів і у мене вирвалося: Прибери від неї руки! Він з усмішкою глянув на мене, дістав з кишені глушник, прикрутив його до пістолета і, розпакувати мені зуби засунув стовбур глибоко в рот: - Зараз ти точно так само засунешь до рота все, що тобі туди покладуть і будеш ссати до тих пір, поки не вийняти. А якщо у тебе раптом зачешатся зуби, я відріжу сучки соски і клітор. Ти мене зрозумів, гандон?
Я був на краю, мене розривала злість і страх.
- Ти мене зрозумів?
Я кивнув головою, він витягнув пістолет і сказав повторити. У горлі в мене пересохло і я насилу промимрив - Так, Пан.
- Голосніше!
- Так, Пан, я зроблю все, що ви скажете.
Мабуть від моїх слів Женя зовсім втратила розум і втратила свідомість. Пан сходив у ванну за ковшем крижаної води і обдав їй Женю. Вона прийшла до тями. Нам наказали пройти до кімнати. Я хотів піднятися, але тут же був збитий стусаном з ніг:
- Раби коштують тільки на колінах в присутності Пана.
- Так, Пан, - відповів я вже практично машинально.
Ми заповзли до невеликої кімнати, яка більше схожа було на студію. По кутах стояли три професійні камери, спрямовані так, що знімали 99% всієї площі приміщення. Зліва стояла клітка, посередині диван, розп'яття, верстат для прив'язування людей та інші реквізити садо мазо ігор. Ми стояли на колінах посередині цієї камери тортур.
- Ну що, зараз будемо посвещать тебе в вафлери, - голосно розреготався Пан, розстебнув штани і підійшов до мене.
- Далі сам дій.
Я був дуже наляканий. Мені дуже хотілося жити. І я зрозумів, що краще буде бути гарним хлопчиком і буквально до вечора він з нами награється і відпустить додому. Я повільно стягнув зубами штани Пана. Потім вирішив проявити ініціативу і кілька разів ніжно прикусив зубами його член через сімейні труси. Я відчув, як його член почав напружуватися. Акуратно зубами опустив труси. Перший раз у мене перед обличчям був член, перший раз я його бачив так близько. Пан ткнувся їм про моє обличчя, натякаючи, що не варто гальмувати. І я засмоктав його член в свій рот. Було відчуття солоного смаку у роті, мабуть він нещодавно помочився. Я став смоктати його член. Він остаточно набряк і став біля 20 см завдовжки.