Минулого літа у мене був коханець, відомий у нас в місті бандит. Вийшло так, що я вирішила з ним розлучитися, тому що зустріла людину якого дійсно полюбила. Якби я знала, що мене чекає, я б не стала так поспішати. Я поверталася з роботи, вже темніло, почувши за спиною знайомий голос я обернулася. <br> - Давай поговоримо, може ще не пізно, сідай в машину! <br> Звичайно я сіла, я ж знала цю людину не один день. Машина рушила з місця. Я відразу запитала куди ми їдемо. Він сказав, що б я не боялася, просто в тихе місце поговорити. Незабаром я дізналася дорогу на озеро (ми з ним не раз вибиралися туди "на шашличок"). Коли ми під'їхали до озера, я зрозуміла, що ми будемо не одні. Стояло ще три машини, горіло багаття, а навколо багаття сиділо чоловік десять мужиків пили і голосно сміялися. Як тільки заглух мотор, і мій колишній відразу помінявся. Він грубо витягнув мене з машини і буквально швирнулна землю зі словами - А тепер сучка, ти зрозумієш яку дурість ти зробила! А після розвернувся до своїх бандитам і вигукнув - А ну-ка гляньте яку я вам під горілочку придумав закуску! Дарую, робіть, що хочете! Повільно, один за іншим, пішло посміхаючись вони підходили до мене. Страх скував мене, адже тікати нікуди а кричати марно. Перший бандит підняв мене на ноги і притулився до мого рота, його мова розтиснув мої губи і почав робити в роті поштовхи, він ясно показував що він буде зі мною делать.Я задихалася від огидного смаку горілки. Його руки в цей час залізли в виріз моєї маєчки і грубо здавили мої груди, я застогнала від болю і приниження. Слідом підійшли ще двоє, один присів біля моїх ніг і одним ривком здер з мене юбочку.-Ну і сучка! Яка солоденька! З цими словами він розірвав на мені і трусики, після чого різко загнав мені в кицьку палець і ворухнув рукою як божевільний. Мені було дуже боляче, адже я була зовсім суха. В цей час другий взяв ножа, і розрізав на мені маєчку. Розрізавши, він впився губами в мій сосок, потім став кусати і м'яти з такою силою, що у мене від болю підкосилися ноги. У цей час бандит, що терзали мій рот на час відпустив мене, але тільки, що б дістати свій вже перезбуджених член з штанів. - А ну-ка хлопці, дайте-но я випробують ці губки! Ті з небажанням відпустили мене і я впала на землю. І тут же завили від болю - його рука схопила мене за волосся і підняла. - А тепер блядіна відкриєш рот і посмокчу гарненько, жити-то полювання? З цими словами він загнав мені свій хуіще в рот і став оскаженіло ебать мене в рот. З очей бризнули сльози, мені було нічим дихати, а він тільки нарощував темп і примовляв - смокчи, сука, смокчи, тобі ж подобається! Але це був тільки початок. Другий бандит ліг поруч на землю, схопив мене за стегна і з усіх сил опустив мене на себе. Моя дірочка була зовсім суха й вузенькі, я не була готова і почувсвовала себе так, ніби знову втрачаю цноту. Величезний разкаленний прут всередині рвав Менгу на частини. Мене ебало вже два величезних члена, що може бути гірше? Відчувши як що щось тверде доторкнулося до моєї попці я зрозуміла, що може. Я почала звиватися всім тілом, але для моїх гвалтівників це виявилося ще приємніше вони голосно заіржали - Ти подивися ця шлюшки хоче що б її виебалі по повній, глянь як звивається від кайфу! Розсунувши мою попочку, ще невинну, цей виродок одним ударом увігнав свою ломаку в мене. По моєму тілу пронеслася судома болю і я втратила свідомість. Як шкода що усього лише на секунди. Цей садист став з дикою ненавистю всаджує мені в попові і я відчула, як теплі струмені крові потекли по моїм ніжкам. Зробивши ще кілька таких ударів він з звіриним криком скінчив у мене і моя кров змішалася з його липкою спермою. Слідом за ним скінчив і другий, в мою кицьку, затока неймовірну кількість сперми в мене. А за ним і третій, загнав мені на останок член у саме горло. Я захлинулася його спермою і захекавшись впала на землю. Як ніби здалеку я почула - Ну що, наступні налітає! І знову три пари рук проникли в найпотаємніші місця, потім настала черга трьох міцних членів. Мене знову мало три мужика, знову біль у всіх трьох дірочках, знову вигуки - Тобі ж подобається ебаться сука! Ти ж вся течії, блядіна! Ти ж хочеш ще! Скінчивши в мене вони поступилися місцем наступним трьом ... Я обм'якла, майже нічого не міркувала і без сил лежала на землі. Ці вирішили як слід мене розворушити. Вони придумали новий для мене вид еблі - вони встромили мені в попочку відразу два члени, в кицьку один, а четвертий вирішив от'ебать мене в рот.Я думала, що потрапила в пекло, такого болю я не відчувала ніколи ... Я вже не видавала ні звуку, я як лялька повисла у них на руках, а точніше на їх членів. Обкончав мене як слід, вони стали вирішувати що зі мною робити. Вирішили що до ранку вони будуть ще мною користуватися, а на світанку відвезуть додому, все одно місто у них куплений і навіть якщо я на них і заявлю, то найшвидше посадять мене ...