Дзвінкий шлепок по пружною сідниці змусив подолати сором, і Оленьці при-йшлося розставити ноги, податися вперед і опуститися на член. Міша спритно направив його в зволожене піхву. Вчителька закусила губу, щоб не закричати від Удо-вольствія, пронизали її одночасно з владно ввірвалися в неї членом. Напругу гаю ніжки, вчителька заскользіла туди-сюди на товстому стовбурі, намагаючись умовити себе, що робить це за наказом учня, не залишив їй вибору, а зовсім не від не-стерпімого бажання.
Постогнували час від часу Міша посміхнувся, стиснув до болю шикарну груди і, дивлячись в обличчя вчительки, вимовив:
-Ну, Ольга Миколаївна, ви ж доросла людина, навіщо ви себе стримуєте?
Ольга Миколаївна відчула насмішку в тоні учня, обличчя її спалахнуло від досади, але зупинити своїх рухів вона не змогла, прогинаючись, щоб член, хо-дівшій в ній, діставав до самих чутливих куточків. Міша знову посміхнувся і, трохи нахилившись, зловив губами танцював перед його обличчям сосок. Оленька злегка застогнала, вже не в силах подолати чуттєвість. А Міша, пестячи сосок язи-ком і губами, а пружну попку пальцями, іноді відриваючись, говорив:
-Ну, ти ж блядь .... А бляді ... так себе не .... ведуть. Вони кричать ... і ... стогнуть. ... Звиваються на члені ... Стрибають на ... ньому ...
І Ольга Миколаївна, відчуваючи як її прориває, скрикнула і заходилася, сто-ва в голос, насаджується на член насправді, з максимально можливою частотою підміна-хівая твердого хую ... Вона закінчила в конвульсіях, але це лише розохотило прекрасний-ву наїзниці - її запал тільки розгорівся. Змусивши подвоїти зусилля.
Ольга Миколаївна була вже близька до другого оргазму, коли Михайло раптом ос-танових її, владно обхопивши тонку талію рукою і придавивши струнке тіло вниз так, що Оленка відчула, як твердий кол проникає в шлунок. Задихаючись, вона не-терпляче заелозіла на чоловічу гідність, не розуміючи, чому їй більше не твердженням Ф.-чають скакати на цій чудовій конячці. Ні, так теж було добре, але хотілося продовжити шалену стрибка до змітає все оргазму.
-Ти блядь? - Запитав Михайло.
Не в силах віддихатися, Оленька прохрипіла:
-Так, я твоя блядь, трахкав мене ... Я хочу, щоб ти ебал мене ...
Вчителька притулилася голими розкішними округлості до Міші, невідомо коли позбувся сорочки.
-Ну, будь ласка, - благально заскиглила вона, але не заперечила, коли її, підкоривши-ву, зняли з члена і поклали на парту. Ольга Миколаївна чекала, що її трахнути ті-перь в такій позі, і беззаперечно підняла ноги вище і розвела далеко в сторони, коли їй наказали це зробити.
-Ні, - почула вона, - ти ще не остаточно блядь, якщо так можна виро-зіться.
Оленка спробувала заперечити, що куди вже далі ... І додати, що вона зі-всім не проти, чого вже там ... Вона блядь, і якщо бляді так трахкає, як вона сьогодні, то вона згодна бути блядю ...
Проте все пішло не так, як вона припускала.
Міша приставив член до її анусу і, перш ніж збентежена вчителька встигла вказати учневі на його помилку, плавним рухом стегон послав його вперед, а сам навалився на вчительку.
Оленка скрикнула і захрипіла від болю, пронизали її. Вона заізвівалась, пи-криючись зісковзнути з величезного члена, який увійшов в попку, намагаючись позбавитися від на-сільніка, яке завдає такого болю. Але Міша тримав її міцно і не дозволить освоїти-бодіть свій зад від стороннього предмета. Потім він нахилився і ніжно прикусив сосок, його руки пестили пружні сідниці.
-Ось тепер, ти майже справжня блядь ... Розслабся, я ще тільки увійшов, виебу тебе в попку, тільки тоді ти станеш стовідсоткової блядю. Зараз я тебе відпущу, ти не смикався - гірше буде ... Я буду обережний ...
Ольга Миколаївна невпевнено кивнула. Міша відпустив її і випростався. Його рука лягла на зачіску на лобку, а великий палець впевнено притиснув набряклий клітор, викликавши прорвавшись крізь біль насолоду. Потім Оленька відчула, як член в її попці повільно заскользіл далі в тугу глибину. Вона закусила губку, затисну-Рів очі. Однак первісної болю не було в помині. Спаплюжений анус лише пульсувало, неймовірно розтягнутий нещадно товстим членом: справжня біль була тільки в момент проникнення. Мішин палець продовжував невблаганно грати з клітором і верхнім куточком ніжних губок, і Ольга слабо застогнала, коли член в її попці зробив пару подорожей в тісному полоні. А через ще якийсь час вчи-тельніца вимогливо натиснула п'ятами на сідниці учня, і той прискорив рухи-ня. Незабаром її трахкали в зад, а вона тільки хрипіла і елозіла по парті, намагаючись по-глибше насадити на твердий член.
Оргазм пронизав Оленьку несподівано, і вона закричала і забилася, відчуваючи, як скорочується її анус, стискаючи товстий стовбур. Але це було ще не все. Міша загарчав, і вчителька відчула, що в неї хлинула сперма, витісняючи милий предмет з дірочки ...
Коли в голові Ольги Миколаївни трохи прояснилося, вона знайшла себе під вагою навалилася чоловічого тіла. Оленька ніжно поцілувала свого ебаря