НЕЦ, задоволений поступливістю і беззахисністю своєї жертви, він натиснув їй на плечі і змусив опуститися на коліна. Якийсь час Міша насолоджувався видом покарань застиглої перед ним Оленки, а потім сказав:
-Ну, смоктати вмієш?
Оленька покрутив головою. У всіх її думках за цей день, навіть самих брудних, такого не було! Вона навіть подумати не могла, що її сьогодні можуть не тільки ізнасіло-вать, а й змусити взяти в рот чоловічий член! У сум'ятті вона опустила очі, не в сі-лах винести насмішкуватий погляд гвалтівника.
-Це дуже просто, - почула вчителька голос свого мучителя. - У мене на тебе вже стоїть, так що уміння не треба - тільки старанність.
Тремтячими руками Оленька розстебнула ремінь і блискавку джинсів. Трохи повагавшись, вона приспустили гумку боягузів і звільнила твердий стовбур, весь у прожилках вен. Багрова головка опинилася прямо перед її очима - неймовірно раз-дули з маленькою блискучою крапелькою на кінчику.
-Але я ... - проблеяла Оленька.
-Давай-давай, візьми його в рот, - перебив її Міша.
Його рука лягла на потилицю жінки і пригнула до паху так, що пухкі губки торкнулися навершя. Ольга Миколаївна відсахнулась, залишивши на глянцеватой шкірочці відбиток помади. Але невблаганна рука знову повернула її у вихідне положення.
-Давай-давай, тобі сподобається!
І Оленька, розкривши губки, в які нетерпляче тикав твердий член, вобра-ла його в рот. Відчуття були приголомшливі. Член злегка тремтять в її повних устах, які відчувають биття якийсь жилки. На якийсь час жінка застигла в ступорі, не наважуючись зімкнути губи щільніше. Хвилі приниження захльостували її. Але тут пролунав спокійний голос Мишка:
-Смокчи, сучка ...
І тоді Оленька, міцно заплющивши очі, щільно обхопивши ротом товстий член, ткнувшійся їй в небо, і, притиснувши язичок в даній ситуації стовбуру, зробила смоктальні рух, наче смоктала великий льодяник.
-О, так! - Простогнав Мишко. - Ти просто чудо. Давай спритніше, - скомандував він.
Оленка, не відкриваючи очей, почала посмоктувати величезний член, що заповнив весь її рот і ледве дозволяв рухатися язичку.
-Добре. Тепер посувають головкою туди-сюди і одночасно смокчи. - Наказав Міша.
Оленька слухняно почала рухати головою, щільно змикаючи колечко губ на ство-ле.
-Глибше! О-о-у! ..
Молода жінка вбирала неймовірно роздуту голівку все глибше, поки вона ледь не прослизнула в горло, перекриваючи дихання геть. На очі навернулися сльози, але цього було замало.
-Хочу виебать тебе в рот.
Міша раптом встав, поклав руку на потилицю жінці і почав рухати бід-рами, забиваючи член глибоко-глибоко. Оленька, плачучи від приниження, від нестачі кисло-роду і блювотних позивів від особливо глибоких занурень, вчепилася у джинси свого мучителя, намагаючись відсунутися. Однак Міша не дозволив, утримуючи її голову.
-Ух, губи щільніше. О-о-у, так, дитинка ... Про ...
І тут в горло Оленьці хлунул потужний потік сперми. Щоб не захлинутися, вона почала ковтати терпку, злегка в'яжучих рідина. Все в неї не містилося - бурхливо що скорочується член ходив ходором, і сперма текла прямо на розтягнуту пружності-гой грудьми тканину.
Міша важко опустився на стілець, утримуючи Ольгу Миколаївну в тому ж принизливого, з корупційними-вальному положенні - стоячи на колінах перед гвалтівником з усе ще твердим членом у ротик.
-Добре, ще один крок зроблено, Ольга Миколаївна. Ви все ближче до ідеалу бля-ді. - Він поблажливо поплескав вчительку по щоці. - Смокчи ще, смокчи. Ти мене так порушуєш, що мені навіть не потрібно відпочинку.
Міша стягнув з вчительки бадлон і, змусивши її знову взяти в рот, почав грати сосками грудей, вискользнувшіх з тісного бюстгальтера. Оленька, злегка кривлячись від занадто сильних Щипков, продовжувала старанно відсмоктувати. Вона так зв-леклась, що сама не помітила, як її пальчики обхопили товстий стовбур біля основи, а язичок любовно обходив пульсуючу голівку.
Нарешті, Міша зупинив вчительку і наказав:
-Ну-ка, сучка, пострибати на ньому.
Хрипкий голос учня злегка протверезила захопився вчительку, і вона з вужа-сом зрозуміла, що тільки що не просто відсмоктувати у свого гвалтівника, а відсмоктувати з насолодою, трепетно і пристрасно. Ще більший жах викликало те, що вона була пів-ністю готова до злягання з негідником! Її піхву стало вологим і нетерплячий-під пульсувало, вимагаючи уваги, уваги не ніжного і трепетного, як з чоловіком, а грубого і владної. «Як сучка, я хочу товстого хуя, який мене виебет!» - Уніч-жітельно подумала Оленка, наче мстивши собі самій за що не піддаються контролю віз-спонуканням. Проте вона забарилася, картаючи і сором себе за блядскій образ думок, таку далеку від її ідеалів. Ольга Миколаївна не могла дивитися на що стояв як кіл, чув-ствуя огиду до нього ... і привабливість. Вона навіть не чинила опір, коли з неї зірвали спідницю, лише переступила, щоб не забруднити що спав спідницю туфельками на шпильці. Вчителька стояла зовсім оголена перед своїм учнем, не рахуючи чорних панчіх на струнких ніжках.
-Ну, чт