погладжуючи пружні груди, все ще взди-мающіеся в такт бурхливому диханню, хрипко промовив:
-А ви ж закінчили, Ольга Миколаївна. І як? Сподобалося? - З цими словами Миша пару раз двинув стегнами. Відчувши, що ще не опалий член ходить в ній, Олень-ка нахилила голову, торкнувшись чолом стіни, і закусила пухку губку, щоб не ви-дати себе зрадницьким солодким стогоном. - Мені теж сподобалося, - нові протяжні руху стегон, - ти така тісна і солодка. Так що будемо з тебе вдумливо і послідовно робити блядь.
Ольга Миколаївна сіпнулася і, забившись, зісковзнула з члена. Їй хотілося показати гвалтівнику незламані жертви, але тут по внутрішній стороні стегон рясно потекла сперма, яка випливає з змученої дірочки. Оленька представила себе - з задертою спідницею, з грудьми, що стирчать із розхристаній блузки, та ще з повільно стікає по струнким ногам спермою, весь її запал пройшов, і з очей бризніть-чи сльози.
-Ольга Миколаївна, приводьте себе в порядок швидше. Велика перерва конча-ється через п'ять хвилин. Або мені сказати паралельному класі, що ви захворіли?
-Ні ... - всхіпнула вчителька, - тільки не ти ... Я ... Я зараз ..
-Поважаю. - Міша показав великий палець. Наблизившись, він взяв заплакане обличчя в долоні і міцно поцілував. Від грубуватою ласки у Оленки ледь не підігнув і так тремтіли коліна, але вона на поцілунок не відповіла, спопеляючи поглядом на-сільніка. - З тебе класна блядь вийде, - сказав Михайло і відважив важкий дзвінкий виляск по пружною попці.
Додому Оленька прийшла ні жива, ні мертва. На щастя, чоловіка вдома не було. По-цьому вона швиденько на себе нові трусики, і тільки тоді зітхнула з полегшенням. Якийсь час вона стояла перед дзеркалом, вдивляючись у власне відображення, наче шукаючи ознаки гріхопадіння. Але нічого такого дзеркало не відображало. Навіть на-оборот. Ользі Миколаївні здалося, що її обличчя посвіжішало і, так, покращало. За-думчіво закусивши губку, вчителька повернулася до дзеркала спиною. Піднявши спідницю, вона глянула на відображення з-за плеча. Незрозуміло чому, першими їй попалися під руку самі розпусні трусики, подаровані подругою. Оленька їх ніколи не одягала, і ось, треба ж зараз саме вони виявилися на ній, наче символ розпусти. «У вас відмінна дупа, Ольга Миколаївна». Слова Михайла знову зазвучали у вухах. Олень-ка повернулася до дзеркала і підняла спідницю спереду. Трусики ледь закривали інтимну зачіску, а тонка тканина рельєфно змальовував лобок. Рука мимоволі потяглася до джерела запалає пристрасті. І ледве палець потонув в ніжній щілині, як молода жінка хрипко застогнала. Ніколи раніше вона не займалася нічим подібним, і тепер, немов злякавшись, власної чуттєвості, Ольга Миколаївна Тороп-ливо обсмикнула спідницю і майже бігом попрямувала у ванну. «Я веду себе, як блядь, як остання блядь», - билося у неї в голові.
Повернення чоловіка, спільний вечерю - все було як завжди - чинно, інтеллі-гентно, по-домашньому ... Ось тільки іноді Ольга Миколаївна здригалася. Їй у голо-ву пробиралася думка «Я - блядь». Жінка прислухалася до новизни відчуттів, раптом відчуваючи солодку знемогу між стегон. А одного разу, коли відчуття внизу жи-Вотан стали майже нестерпні, в її гарненьку головку закралася і зовсім ідіотська думка: «От би мені зараз туди хороший член» ...
А вранці в квартирі пролунав дзвінок. У трубці пролунав спокійний голос Михайла. «Ольга Миколаївна, сьогодні на вулиці прохолодно, так що надіньте панчохи. У вас є панчохи? ».
До школи Ольга Миколаївна ледве дійшла - підгинаються ноги не несли її в це гніздо розпусти. Але на уроках зневажені почуття власної гідності і угризе-ня совісті кудись пропали. Молода жінка відчувала себе граціозною в Достатній-но цнотливою вузької спідниці, відкривала стрункі ніжки трохи вище коліна і чер-ном обтягуючому бадлоне, вигідно підкреслює красиву груди. Одночасно-но вона відчувала себе і страшенно розпусну під спідницею - на ній були ті самі трусики з трьох вузьких смужок тканини, скріплених на сідничках металевої метеликом, а також чорні панчохи.
Але всі її настрій впало, ледь пролунав останній дзвінок, і 11б миттю іс-парився з класу. За партою залишився сидіти тільки Мишко.
-Ольга Миколаївна, мені ось тут незрозуміло ... - з усмішкою дивлячись в очі вчи-тельніце, сказав він. - Поясніть мені? Тільки двері замкни.
Ледве не падаючи в непритомність, Оленка пройшла до дверей і, замкнувши її, обернулася. Міша сидів, виставивши ноги в прохід між партами.
-Ну, йди сюди, солодка.
Коли вчителька підійшла до свого учня, він посадив її на коліна і при-нялся лапати молоде податливе тіло. Його руки були скрізь: то м'яли пружні груди, то стискував попку, то забиралися під спідницю, гладячи шовковисту шкіру над мереживною гумкою панчохи. Зрідка ненароком пальці зачіпали лобок у прагненні проникнути між ніг. Оленька здригалася й щільніше стискувала стегна, наче це могло зупинили вити хтивого самця. А Міша досить хмикав і прибирав руку з-під спідниці вчи-тельніци, щоб зайнятися її грудьми. Наконеч