вшейся жінки. Ольга Миколаївна сіпнулася, як від по-щечіни, а в широко розкритих очах засвітилася образа.
-Міша, - суворо початку вчителька, відчуваючи, як чоловічі впевнені руки пестять її груди в розхристаній блузі. - Міша, припини зараз же! Міша! - Майже вигукнула Ольга Миколаївна. Їй все-таки вдалося привернути увагу учня, вже на-насолоджуєшся повним підпорядкуванням жертви. Міша неодмінно глянув на вчитель-ніцу. А та, відсторонившись, спробувала загорнутого на грудях блузку.
-Міша, я не можу тобі дозволити ...
-А хто тебе питає, сучка? - Спокійна впевненість Міші була страшніше крику або відвертої грубості.
Він різко повернув Оленьку до стіни і, не церемонячись, нахилив уперед. Щоб не вдаритися лобом, Ольга Миколаївна вперлася долонями у шорстку поверхню. А Міша тим часом, задерши спідницю, різко рвонув тоненькі трусики, так, що вони разо-рвались і безвольною ганчіркою впали на підлогу. Оленька покірливо стояла з голою поп-кою, наданої на огляд свого власного учня. Нарешті Міша, на-злагодити видовищем, звучно ляснув жінку по пружного півкулі. Ольга Ні-колаевна завили не стільки від болю, скільки від приниження, але продовжувала стояти все в тій же позі безсоромною - з откляченной попкою, злегка нахилившись вперед і впираючись-Ясь в стіну долонями. А Міша наказав:
-Ноги ширше, сучка, - і після того, як вчителька розставила ноги на широчіні-ні плечей, грубо схопив її за промежину.
Оленька заплакала, але заперечувати не посміла.
-У вас відмінна дупа, Ольга Миколаївна, - глумливо сказав Міша, - гладка, пружна, соковита. Чоловік казав вам, яка чудова у вас дупа?
Придушивши ридання, молода жінка промовила:
-Мій чоловік не з тих, хто говорить жінкам такі гидоти.
Миша, не перестаючи грубо пестити беззахисні пелюстки, присвиснув:
-Дурень у вас чоловік, однак! На таку попку молитися треба. Мабуть, і ебет в темряві і за розкладом?
-Ми не ебемся! Ми займаємося любов'ю! - Заверещала Оленька чи то від доса-ди, що учень потрапив в точку, чи то від того, що його безжальні пальці безцеремонно досліджували її піхву, настільки глибоко, наскільки це було можливо.
Міша нахилився до ніжному вушка і глумливо прошепотів:
-Та ти вже течії, як остання блядь. Ти хочеш, щоб я тебе виебал, і ні-яких «занять любов'ю»!
Оленька простогнала:
-Ти помиляєшся, Міша. Ти - гвалтівник, те, що ти хочеш зробити - брудно і підло. Зупинись поки не вчинив найбільшою мерзоти у своєму житті.
-Ось вже дудки, - від усієї душі розсміявся Мишко. - Ти думаєш, чоловік може зупинитися, коли перед ним така солоденька сучка, яка до того ж тече щосили? Ну, гаразд, чого ми всі базіканням, я вже хочу трахнути тебе, як останню блядь.
Заскиглить від страху, Оленка відчула, що до її набряклі губках приставляють щось велике, гаряче і округле. А потім ... А потім розпечений член увірвався в її, зовсім непристосоване для такого брутального поводження, піхву. Оленка скрикнула, усвідомивши власну безпорадність перед шаленим натиском величезного члена. О, так, член, що заповнив її всю, був величезним, набагато більшим, ніж у чоловіка. І твердим, таким твердим, що Оленка злякалася за свою бідну «дівчинку», покірливо віддану на розтерзання цього брутального потворі. А ще через мить Міша почав охажівать свою вчительку, покірно підставляють йому свою шпаринку. Риком, він засаджують їй так глибоко, як ніколи ще в неї не було. Од-новременно, він тискав її грудей, пружно тріпочуть в такт потужним ударам. Через ка-де-не-то час Оленька зрозуміла, що якщо б не член, безцеремонно таранящій її стер-занное піхву, вона б упала - ноги зрадницьки тремтіли, а руки безсило чіпляючи-лись за стіну.
Нарешті, Міша зупинився. Але фрикций не припинив, його рухи стали плавними. Він, важко дихаючи, прохрипів:
-Ви така вузька, Ольга Миколаївна, що я вже не можу стримуватися. Ви з му-скажемо в презервативі ... займаєтеся любов'ю?
-Ні, - схлипнула вчителька, - я приймаю протизаплідні.
-Чудненько, - простогнав Мишко і завдав такого удару, що ноги жінки оторва-лись від підлоги, і вона кілька митей стирчала на члені, немов насаджена на палю. Товстий набряклий стовбур втявся так глибоко, що, здавалося, він розриває внутрішньо-сті. Наче цього було мало, член почав неухильно скорочуватися, викидаючи обпалюють-нє рідина, полум'я розшматовану піхву. Оленька ледве стримала стогін - чи то від болю, а чи то від нокаутуючий насолоди від цього величезного члена, про-должавшегося вибухати всередині неї. І тут Мишко, хриплячи, нахилився і, просунувши руку між стегон вчительки, різко здавив набряклі пелюстки. Оленка відчула накочуються нудоту, але зробити зі своїм тілом нічого не змогла. Несподіваний вигублюють оргазм накрив її наче дев'ятий вал. Вона почула наче з сторо-ни власні стогони, відчуваючи, як скорочуються її м'язи, розтягнуті потужним поршнем, обхвативая його та милуючи тугий ласкою.
Міша обняв Ольгу Миколаївну